British Council (Британська Рада)–міжнародна організація Сполученого королівства. Розповсюдження освітніх можливостей та розширення культурних відносин є головною метою організації.

2 квітня 2018 року підписано угоду про партнерство між Британською Радою в Україні та Кам’янець-Подільським національним університетом імені Івана Огієнка. Угода визначає умови співпраці між Британською Радою та Університетом у програмі «Активні Громадяни».

 

 

 

 

Програма «Активні Громадяни» сприяє внутрішній консолідації громадян шляхом громадянської активності та волонтерській діяльності. Програма реалізується Британською Радою у партнерстві з широким колом організацій, що здійснюють діяльність на міжнародному, національному та локальному рівнях. Навчальний шлях Активних Громадян є фундаментом всієї програми. Він базується на дослідженні взаємовідносин між людьми та усвідомленням ними різноманіття. Навчальний шлях ґрунтується на визнанні суспільної справедливості, суспільної інклюзії, можливості людей керувати формуванням суспільства.

СПІВПРАЦЯ З BRITISH COUNCIL