3 березня 2020 року на факультеті іноземної філології відбулася наукова конференція, яка підбила підсумки НДР викладачів, докторантів та аспірантів у 2019 р. і засвідчила певне зростання якісного показника цієї роботи. Учасники працювали в секції Іноземної філології та 7 підсекціях. Основні напрямки досліджень визначалися як проблематикою колективних тем, які розробляються на кафедрах факультету, так і проблемами індивідуальних наукових розвідок. Тематика доповідей засвідчує розмаїття наукових інтересів учасників конференції.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У роботі підсекцій використовувалися різні форми роботи, що сприяло виникненню дискусій та ґрунтовному обговоренню проблем.

 

 

 

 

 

 

 

Звітна конференція показала, що викладачі факультету іноземної філології ведуть плідну науково-дослідну роботу, розробляють актуальні проблеми, що мають вагоме теоретичне та практичне значення. Результати їх досліджень відображено у фахових наукових збірниках та у збірниках наукових праць університету. Серед публікацій: 4 монографії, 25 навчальних, навчально-методичних посібників, 48 статей у фахових виданнях, 157 статей в інших виданнях, 13 публікацій у закордонних наукових виданнях, 45 публікацій у журналах із міжнародних наукометричних баз даних, 37 публікацій тез доповідей на конференціях.

Важливим результатом роботи конференції було прийняття практичних висновків та рекомендацій, в яких відображено позицію учасників.

НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ ВИКЛАДАЧІВ, ДОКТОРАНТІВ ТА АСПІРАНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ІНОЗЕМНОЇ ФІЛОЛОГІЇ ЗА ПІДСУМКАМИ НДР У 2019