3 листопада 2020 року відбулась щорічна XII наукова, цьогоріч це- онлайн-конференція молодих вчених, яка орієнтувалась на підбиття підсумків наукової роботи викладачів та аспірантів. Конференція проходила у підсекції “Іноземної філології” під керівництвом доктора філологічних наук, професора Кеби О.В. та кандидата філологічних наук, доцента Шулик П.Л.
Було заслухано 5 наукових доповідей, тематика яких стосувалась проблем методики викладання англійської мови, лінгвістики та літературознавства (Дубінська А.В, Сліпачук Н.М., Паламар О.В., Хохель Д.Ю., Казимір І.С.). Молоді викладачі презентували результати своїх досліджень у форматі мультимедійних презентацій. Це й уможливило, у свою чергу, грунтовніше ознайомитись із науковими розвідками, ставлячи запитання та обговорюючи найактуальніші аспекти.
Слід зауважити, що конференція відбувалась у міждисциплінарному векторі, який зактивізував низку запитань та обговорень. Такий характер заслуховування доповідей обумовлювався цілісним підходом до тих чи інших проблемних питань. Відносно зрілі наукові твердження доповідачів, безперечно, отримають подальший вагомий теоретичний чи практичний розвиток. Розлогі доповіді, дискусії, позитивна та невимушена атмосфера сприяла колегіально-успішній, плідній роботі та обміну новими ідеями, методиками та технологіями.
КОНФЕРЕНЦІЯ МОЛОДИХ ВЧЕНИХ 2020!