Новий досвід – нові перспективи.

Зустріч зі вчителями ЗСО №15

30 січня у читальній залі № 2 відбулася зустріч здобувачів вищої освіти факультету іноземної філології освітньої програми Середня освіта (Англійська мова і зарубіжна література) з учителями закладу середньої освіти № 15 м. Кам’янця-Подільського. Метою зустрічі була презентація досвіду навчання англійської мови у сучасних умовах.

Нашими гостями були вчителі вищої категорії – Елла Голдибан, Оксана Смицька та Тетяна Петрова.

Програму заходу підготували так, щоб студенти-четвертокурсники змогли дізнатися багато корисного задля подальшого практичного впровадження набутих знань. Гості щедро ділилися секретами вчителювання та надихали присутніх на подальше успішне оволодіння фахом.

Зокрема йшлося про переваги використання ІСТ в умовах сучасної школи, ефективні форми warming up, особливості планування уроків, роль змістових ліній у навчанні англійської мови тощо. Особлива увага учителів була зосереджена на філософії реформи Нової української школи, яка вже декілька років поспіль реалізується на освітніх теренах України.

Як результат – студенти виявили бажання як найшвидше перевірити отриманні знання та вміння на власному досвіді під час проходження педагогічної практики в школі. Захід запам‘ятався не лише цінною інформацією, але й теплою та щирою атмосферою, яку створили представники ЗСО № 15.

Впевнені, що такі зустрічі матимуть продовження і стануть доброю традицією.

Зустріч відбулася за ініціативи та запрошення гаранта освітньої програми, доцента кафедри англійської мови Тетяни Сторчової та за сприяння та підтримки декана факультету іноземної філології Алли Хоптяр.

Попереду ще багато цікавих та інформативних зустрічей зі стейкхолдерами!

Docendo discimus.

 

НОВИЙ ДОСВІД-НОВІ ПЕРСПЕКТИВИ. ЗУСТРІЧ ЗІ ВЧИТЕЛЯМИ ЗСО № 15
Позначено на: