Подяка Ешлі Емерсон!

 

 

Найщиріші слова вдячності Ешлі Емерсон (Ashly Emerson), волонтерці Корпусу Миру США (US Peace Corps in Ukraine), за співпрацю з факультетом іноземної філології Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка впродовж двох незабутніх років.

 

 

Ешлі Емерсон, висококваліфікована фахівчиня, ефективно викладала англійську мову за інноваційною технологією co-teaching (team teaching (сумісне викладання), що сприяло покращеному розвиткові іншомовної комунікативної компетентності студентів факультету.

Ешлі проводила змістовні та цікаві Speaking Clubs, занурюючи слухачів в атмосферу невимушеного розуміння особливостей іншомовного культурного простору.

Разом зі студентами та колегами факультету іноземної філології Ешлі Емерсон брала участь у подорожах та екскурсіях Україною, проводила разом з нами багато цікавих та неймовірно змістовних годин спілкування.

Щира та працьовита, активна і надзвичайно товариська, Ешлі, на Вас завжди чекатимуть наші студенти і колеги за нової можливості співпраці з Корпусом Миру.

До зустрічі!

Разом реалізуємо та здійснимо майбутнє!

ПОДЯКА ЕШЛІ ЕМЕРСОН!