22 лютого відбулись настановні конференції з практики для здобувачів  другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання. Присутніх із початком нового етапу в їх житті привітала декан факультету Хоптяр А.О., яка наголосила на відповідальності практикантів, адже вони є “обличчям” факультету й університету в закладах освіти міста, району, області, усієї України.

Керівники від фахових кафедр оголосили визначені програмою практики завдання та надали методичні рекомендації щодо їх виконання. Методист навчального відділу Наїста О.П. повідомила про терміни практики, перелік звітної документації, порядок захисту звітів.

Факультетський керівник практики доцент Білоусова Т.П. розповіла присутнім про результати опитування Міністерства освіти і науки України про очікування батьків учнів і про оцінку роботи сучасного вчительства як з боку батьків, так і з боку самих учителів. Ознайомила практикантів із міністерськими “Правилами щодо організації навчального процесу в закладах освіти на період дії карантину” та “Правилами техніки безпеки під час проходження практики”. Засідання були конструктивними, всі учасники висловили бажання співпрацювати задля якнайкращого виконання програми практики.

Розпочалась Виробнича педагогічна практика в закладах загальної середньої освіти III ступеня
Позначено на: