1-7 квітня 2021 року за ініціативи кафедри англійської мови Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка відбулася IX Міжнародна студентська інтернет-конференція «Англійська мова у міждисциплінарному контексті безперервної освіти». Співорганізаторами виступили кафедра англійської філології Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського, ННІ іноземної філології Житомирського державного університету імені Івана Франка, Донецький національний університет імені Василя Стуса (м. Вінниця). До конференції також долучилися студенти Хмельницького національного університету та Люблінського католицького університету Іоанна Павла ІІ.

На сайті конференції http://englishcontext.kpnu.edu.ua студенти-учасники представили доповіді з актуальних проблем сучасної лінгвістики, літературної семантики, перекладознавства та методики викладання іноземних мов. Робота конференції була організована за такими секціями: когнітивні підходи до мови та комунікації; семантика, синтаксис і використання мови; мовні одиниці в тексті та дискурсі; перекладознавство; мова і масова комунікація; перспективи викладання та вивчення іноземної мови. Учасники конференції взяли участь в обговоренні статей, свідченням чого є залишенні ними коментарі на сайті конференції. Оргкомітет щиро дякує усім учасникам конференції та сподівається на подальшу плідну співпрацю. Окрема подяка науковим наставникам юних дослідників, викладачам, які розвивають науковий потенціал студентів.

Відбулася IX Міжнародна студентська інтернет-конференція «Англійська мова у міждисциплінарному контексті безперервної освіти»