ВІТАЄМО УЧАСНИКІВ КОНФЕРЕНЦІЇ ЗА ПІДСУМКАМИ НДР СТУДЕНТІВ І МАГІСТРАНТІВ У 2020-2021 НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ!

Звітна наукова конференція підбила підсумки НДР студентів і магістрантів факультету іноземної філології у 2020-2021 навчальному році і засвідчила зростання як кількісного, так і якісного показника цієї роботи. Учасники працювали у секції Іноземна філологія, що складалася з 15 підсекцій, в роботі яких взяли участь здобувачі вищої освіти денної та заочної форм навчання як факультету іноземної філології, так і інших факультетів Університету. Основні напрямки досліджень визначались як проблематикою колективних тем, які розробляються на кафедрах факультету, так і проблемами індивідуальних наукових досліджень (курсових, магістерських проєктів).

 

У роботі підсекцій використовувались різні форми роботи, які сприяли виникненню жвавих дискусій та ґрунтовному обговоренню проблем. Робота конференції відбувалась оффлайн у два етапи: 5 жовтня здобувачі вищої освіти звітували про свою наукові здобутки на засіданнях підсекцій, 6 жовтня на пленарному засіданні були підбиті підсумки роботи конференції, висловлені пропозиції щодо напрямів подальшого розвитку наукової роботи студентів і магістрантів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В цілому здобувачі вищої освіти у всіх підсекціях продемонстрували достатній рівень виконання своєї науково-дослідної роботи. Розмаїття тем представлених доповідей свідчить про широке коло наукових інтересів студентів та їх керівників, що може бути значним потенціалом для участі у міжнародних та всеукраїнських наукових форумах, конкурсах наукових робіт у майбутньому. За результатами роботи підсекцій найцікавіші доповіді були рекомендовані для публікації у Збірнику наукових праць студентів і магістрантів Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Вітаємо учасників Звітної наукової конференції студентів і магістрантів за результатами НДР у 2020-2021 н.р.!