Анна Денисюк, успішна магістерка, науковиця, випускниця факультету іноземної філології освітньої програми Середня освіта (Англійська мова і зарубіжна література), очільниця наукового сектору студентської ради факультету, сьогодні ділиться з нами своїми думками та емоціями щодо навчання в Університеті Огієнка:
“Бажання вивчати англійську мову і любов до викладання, саме такі амбіції проклали шлях до К-ПНУ імені Івана Огієнка. Якщо ви думаєте, що вивчення англійської мови завершується лише вивченням лексики і граматичних форм, то ви помиляєтесь. Коли я вступила до університету я думала саме так, але насправді, вивчення мови як цілковитої системи включає вивчення лінгвокраїнознавчих, літературознавчих, історичних, філософських та інших аспектів. Особисто для мене було цікаво вивчити мову зсередини: її історію, структуру, походження і нарешті чому ж англійська мова пишеться по одному, а читається по-іншому. Одним із привілеїв нашого університету є можливість вибору мов: англійська, німецька і польська мови. Чесно кажучи, я дуже рада, що другу мову обрала саме польську, тому що з легкістю можу подорожувати до Польщі, немаючи жодних мовних бар’єрів.
Крім того, Університет дав можливість відчути себе молодим науковцем, кожного року на кафедрі англійської мови проводився круглий стіл, де ми готували статті, наукові роботи на актуальні інтелектуальні питання, аналізували англомовні медіа, читали тексти Оскара Уайльда, Джорджа Байрона, Даніеля Дефо, О. Генрі, Марка Твена в оригіналі і ділилися своїми досягненнями. Велику допомогу отримували, ми студенти, зі сторони викладачів, саме вони нас підштовхували, надихали і слугували взірцем для наслідування.
Чесно кажучи, будучи ученицею 11 класу я не могла навіть уявити, що мої статті будуть публікуватися. Кожного разу коли в мене щось не виходило або я втрачала мотивацію мене підбадьорювали, вселяли надію, силу і заряджали позитивною енергією. І завдяки цьому я досягла високого результату.
Більше того, ми мали можливість навчатися англійської та польської з носіями мови, що, безумовно, покращило навички комунікації і збільшило в нас впевненість.
Університет – це не лише здобуття вищої освіти, це розвиток себе як особистості та пізнання своїх сторін. Університет – це відповіді на хвилюючі вас запитання.
Завдячуючи Університету і отриманим там знанням, я отримала роботу в онлайн-школі JustSchool. Вже близько 2-ох років я навчаю студентів англійської мови. Чесно кажучи, для мене не було важко призвичаїтись до роботи, так як я активно використовую ті методи, прийоми і техніки, які вивчала на практичних заняттях.
Дякую Alma Mater за ключ до самостійного життя!”
Щиро бажаємо Анні успішної професійної реалізації!
Завжди чекаємо на зустріч!
Спогади про Alma Mater
Позначено на: