Варшавський університет у межах ініціативи, спрямованої на підтримку студентів і аспірантів українських закладів вищої освіти, оголошує початок набору заявок у програмі „ Study Visits Programme for Ukrainian Students and Doctoral Candidates at the University of Warsaw ” – програма дослідницьких візитів для здобувачів вищої освіти і аспірантів з України у Варшавському університеті.

Програма передбачає короткі дослідницькі візити – від 3 до 6 місяців – з метою реалізації дослідження у Варшавському університеті. Під час реалізації програми зараховані здобувачі вищої освіти/аспіранти зберігають статус здобувача вищої освіти українського університету.

Заявку на участь у Програмі може подати будь-який здобувач вищої освіти та аспірант, який є громадянином України чи Польщі та був здобувачем вищої освіти чи аспірантом українського ЗВО у 2021/22 навчальному році, а також прибув у Польщу не раніше 24 лютого 2022 року (або ще перебуває на території України).

Умовою участі у Програмі є проведення власної науково-дослідницької роботи у Варшавському університеті на будь-якому з напрямів, які пропонує університет. Крім того, зараховані здобувачі вищої освіти та аспіранти можуть, але не зобов’язані, зареєструватися на заняття у Варшавському університеті та курси польської мови за умови, що заняття такі будуть доступні під час візиту.

Зараховані кандидати будуть звільнені від оплати за проведення дослідження та отримають фінансування на витрати, пов’язані з перебуванням та проживанням у розмірі до 1500 злотих на місяць (здобувачі вищої освіти) та до 2100 злотих на місяць (аспіранти).

Набір проводитиме Офіс міжнародних відносин на постійній конкурсній основі до вичерпання вільних місць.

Детальніша інформація на сайті Офісу міжнародних відносин Варшавського університету.

Тримаймо міжнародний стрій!

Відділ міжнародних зв’язків

Оголошено набір на програму дослідницьких візитів для здобувачів вищої освіти і аспірантів України від Варшавського університету