Відповідно до навчальних планів підготовки магістра галузі знань 01 Освіта /Педагогіка, спеціальностей 014 Середня освіта (Мова і література (англійська) та 014 Середня освіта (Мова і література (німецька) здобувачі вищої освіти другого року навчання розпочали виробничі практики. 26 вересня на платформі Google Meet відбулись інструктивні наради:

1) з Виробничої педагогічної практики в закладі загальної середньої освіти (спец. 014 Середня освіта (Мова і література (англійська). Практиканти були ознайомлені зі специфікою другого етапу освітнього компоненту, отримали завдання з англійської мови (Галайбіда О.В.), зарубіжної літератури (Голубішко
І.Ю.), педагогіки (Федорчук В.В.) і психології (Дорофей С.В.) і методичні
настанови щодо їх виконання;
2) з Виробничої педагогічної переддипломної практики (спец. 014 Середня освіта (Мова і література (німецька). Здобувачам вищої освіти денної та заочної форм навчання повідомили про особливості практики, що проводиться вперше, і дали завдання з німецької мови (Калинюк Т.В., Боднарчук Т.В., Кушнерик В.І.) та педагогіки (Федорчук В.В.). Вони були детально ознайомлені зі змістом індивідуального завдання, а також алгоритмом його виконання.

Факультетський керівник практики Білоусова Т.П. провела «Інструктаж з охорони праці та безпеки життєдіяльності під час практики в умовах воєнного стану». Зустрічі пройшли в діловій та доброзичливій атмосфері, були обговорені всі питання щодо вмісту програм, критеріїв оцінювання завдань, способів зв’язку з керівниками, алгоритмів і форм звітності. Наостанок науково-педагогічні працівники – представники кафедр англійської мови, германських мов і зарубіжної літератури, психології освіти, педагогіки та управління навчальним закладом – побажали майбутнім учителям успіхів у навчально-методичній, виховній та науковій роботі.

Розпочались Виробничі педагогічні практики здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти!