Academic Mobility Platform реалізується в межах проєкту «Менеджмент інтернаціоналізації та німецько-української співпраці 2022-2023» за підтримки Федерального Міністерства освіти та наукових досліджень Німеччини, DAAD, Ганноверського університету імені Лейбніца (Німеччина) та Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

 

Метою Academic Mobility Platform є популяризація програм міжнародної академічної мобільності серед студентів та підвищення рівня їхньої мотивації до участі в таких програмах. Серед основних завдань Academic Mobility Platform – організація зустрічей на тему «Програми міжнародної академічної мобільності» зі студентами всіх факультетів і навчально-наукового інституту української філології та журналістики.

Отож, розпочинаємо!

20 жовтня 2022 р. о 15:00 відбудеться перша онлайн-зустріч зі студентами 1-3 курсів факультету іноземної філології. Поговоримо про міжнародну академічну мобільність та можливості, які вона відкриває для студентів К-ПНУ.
До зустрічі долучиться Валерія Ігнат, студентка факультету іноземної філології, яка навчається за Програмою ЄС Еразмус+ Університету Костянтина Філософа в Нітрі (Словаччина).

Для реєстрації на онлайн-зустріч потрібно заповнити гугл-форму.

Форма для участі відкрита до 13:00 20 жовтня 2022 р.

Покликання на платформу Google Meet буде надіслано електронною поштою до 14:00 20 жовтня 2022 р.

Тримаємо міжнародний стрій до Перемоги!

Відділ міжнародних зв’язків

Academic Mobility Platform в дії: розпочинаємо цикл зустрічей зі студентами Університету Огієнка