19 жовтня 2022 року студенти факультету іноземної філології 1-2 курсів спеціальностей Середня освіта (Мова і література (німецька та англійська) і Середня освіта (Мова і література (англійська та німецька), магістранти мали чудову можливість доєднатися до розмовного клубу німецькою мовою, який проводив Markus Peuser, директор мовної школи StartDeutsch Schule. Враження здобувачів вищої освіти:

“Заняття пройшло дуже швидко та цікаво, приємна атмосфера та багато позитиву зі сторони Muttersprachler 👍 Спілкуюючись, поринаєш у мовну атмосферу та після заняття залишилось багато приємних емоцій та бажання знову прийти на Sprachclub” (Юлія Франчук).

“Заняття було неймовірно цікаве та продуктивне, викладач дуже приємний та позитивний, легко та доступно все пояснює, якщо щось незрозуміло. Час дійсно пройшов дуже швидко. Також хотіла б зазначити креативність та різноманітність вправ та взаємодії. Загалом від заняття лише позитивні емоції, дуже сподобалося. З’явилася ще більша мотивація вивчати німецьку мову” (Анжеліка Старицька).

“Зустріч пройшла весело та цікаво. Викладач енергійний та заряджає хорошим настроєм. Під час зустрічі ми відповідали на різні незвичні запитання, працювали в парах та грали гру. Усе сподобалося. Позитивно, креативно, залишилися приємні враження 🥰” (Катерина Богович).

  

Sprachclub mit Markus Peuser (StartDeutsch Schule)