Наталія Стахнюк – учасниця святкових заходів, організованих Генеральним Консульством Республіки Польща у Вінниці

23 жовтня завідувач кафедри слов′янської філології та загального мовознавства, кандидат філологічних наук, доцент кафедри Наталія Стахнюк на запрошення Генерального Консульства Республіки Польща у Вінниці взяла участь у святкових заходах з нагоди Дня вчителя, який у Польщі традиційно відзначають 14 жовтня.

На зустрічі з учителями-полоністами з Хмельницької, Чернівецької та Вінницької областей був присутній Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Польща в Україні Бартош Ціхоцький, який звернувся до присутніх із вітальним словом.

 

Генеральний Консул Республіки Польща у Вінниці Дамян Цярціньскі у своїй промові окреслив основні проблеми, які долають учителі, та запропонував шляхи їх вирішення. Автори одного з найкращих підручників для вивчення польської мови як іноземної “Krok po kroku. Polski” Томаш та Івона Стемпек ознайомили присутніх із новими розробками, провели цікавий майстер-клас. Родзинкою свята став виступ театрального колективу зі спектаклем “Гіпноз”. Завдяки таким зустрічам учителі-полоністи, викладачі з різних міст і областей мають змогу обмінятись досвідом, розпочати нові знайомства і поспілкуватись у неформальній атмосфері.

За інформацією кафедри слов’янської філології та загального мовознавства

Наталія Стахнюк – учасниця святкових заходів, організованих Генеральним Консульством Республіки Польща у Вінниці
Позначено на: