Кафедра іноземних мов (А.О. Трофименко, Н.А. Глушковецька, А.В. Дубінська, А. А. Крук, О.О. Попадинець) вкотре пишається виданням нового навчальний посібник з англійської мови English for Current Communication and JobRelated Areas” рекомендований студентам нефахових спеціальностей. Матеріал посібника слугує ефективним підґрунтям для аудиторної, самостійної та індивідуальної роботи студентів, сприяє розвитку навичок усного та писемного мовлення з англійської мови.

Посібник написаний з урахуванням сучасних технологій навчання іноземних мов, містить ефективну систему вправ, спрямованих на забезпечення формування рецептивних і продуктивних видів мовленнєвої діяльності, та сприяє розвитку навичок наукового пошуку.

Навчально-методичне видання структуроване в XII розділах, кожен із яких містить матеріал практичного характеру, тестовий контроль, завдання для самостійної роботи, список використаної літератури.

Автори підручника глибоко переконані, що це видання актуальне й затребуване фахівцями-практикам і корисне для студентів педагогічних ЗВО.

Нові надходження на кафедру іноземних мов!
Позначено на: