16 травня, в День вишиванки, відбулося вручення запрошень науково-педагогічним працівникам Огієнкового університету на тренінг Project_HUB, який реалізується в межах міжнародної програми THEA Ukraine X.

Тренінг спрямовано на розвиток проєктного мислення викладачів і збільшення якісних проєктних заявок К-ПНУ за напрямом Програми ЄС Еразмус+ Жан Моне.

10 травня завершилася реєстрація на анонсований тренінг.

Ректор університету Сергій Копилов вручив запрошення на тренінг науково-педагогічним працівникам, побажав успішної та плідної роботи, наголосив на важливості реалізації міжнародних проєктів на кафедрах нашої alma mater.

Тетяна Сторчова, тренер проєкту, коротко розповіла про програму  THEA Х Ukraine, яка реалізується Університетом прикладних наук міста Мюнстер (Німеччина) спільно із Сумським державним університетом (Україна), описала основні тематичні блоки тренінгу, а Єлизавета Нетеча, асистент тренера, схарактеризувала процедурну складову навчання.

Ми щиро вітаємо науково-педагогічних працівників факультету іноземної філології, які отримали запрошення на тренінг, презентувавши перспективні грантові ідеї відповідно до пріоритетів Програми ЄС Еразмус+:

  • Ганна Братиця, Тетяна Калинюк (цифрові трансформації);
  • Олександр Кеба, Наталія Сліпачук (інклюзія та різноманітність);

Щирі вітання учасникам майбутнього Project_HUB(у)!

За інформацією відділу міжнародних зв’язків

THEA Ukraine X: вручено запрошення учасникам тренінгу
Позначено на: