Упродовж наступного тижня відбудуться інформаційні зустрічі зі студентами 4 курсів щодо відбору на посаду Інспектор відділу/сектору «Служба освітньої безпеки» в ГУНП у Хмельницькій області.

Зазначаємо, що обов’язковим є сертифікат про рівень володіння українською мовою (крайній термін 30.07.2024 р.)!!!

Проєкт «Офіцери Служби освітньої безпеки» реалізується в Україні за ініціативи керівництва держави та за участі Міністерства внутрішніх справ, Міністерства освіти і науки, Національної поліції.

У планах до кінця року — забезпечити офіцерами СОБ до 2000 шкіл по всій території України. У пріоритеті навчальні заклади прикордоння, й ті, що працюють в очному та змішаному режимах.

До основних функцій інспекторів Служби освітньої безпеки належить правоохоронна, наставницька і просвітницька. Наприклад, питання пропускного режиму, аби жодна стороння особа чи підозрілий предмет не загрожували безпеці дітей.

Принцип розподілу інспекторів: один поліцейський на один навчальний заклад. Він буде знаходитися в закріпленій школі на постійній основі.

У першу хвилю здійснено набір до підрозділу чинних поліцейських. 900 осіб вже проходять навчання за спеціалізацією.

Окрім того, на сайті Національної поліції України розміщено конкурс на працевлаштування із числа цивільних осіб:   https://nabir.np.gov.ua/index.php?r=recruitment/process_recruitment&id=9085 .

За інформацією Міністерства внутрішніх справ України

Оголошуємо про відбір на посаду Інспектор відділу/сектору «Служба освітньої безпеки» у ГУНП в Хмельницькій області
Позначено на: