21 жовтня 2024 року на факультеті іноземної філології відбулася настановна конференція для здобувачів вищої освіти 4 курсу, які розпочинають практичну підготовку у ліцеях міста.

Декан факультету, доцент Алла ХОПТЯР, керівник практики на факультеті, доцент Тетяна БОДНАРЧУК, а також методисти від фахових кафедр дали настанови щодо успішного виконання поставлених завдань практичної підготовки. Основна увага була приділена змісту завдань психолого-педагогічної та фахової складової робочої програми практики. Керівники практик наголосили на важливості використання сучасних підходів до навчання іноземних мов, зокрема інтерактивних методик та цифрових інструментів. Практиканти отримали детальні рекомендації щодо організації уроків, технік реалізації індивідуального підходу до учнів тощо. Окремо обговорили питання дотримання техніки безпеки під час перебування у навчальному закладі.

Учасники конференції ділилися своїми очікуваннями. Методисти підкреслили, що практика – це можливість не лише застосувати теоретичні знання, але й розвинути педагогічні вміння.

На факультеті іноземної філології розпочалися виробничі педагогічні практики