21 грудня 2022 р. Тетяна Сторчова, доцент кафедри англійської мови, в межах Програми вдосконалення викладання у вищій освіті, яка реалізується Британською Радою в Україні у партнерстві з Інститутом вищої освіти НАПН України, Advance HE (Велика Британія), взяла участь у фінальній зустрічі команди Університету Огієнка зі Світланою Калашніковою, доктором педагогічних наук, професором, радником при дирекції Інституту вищої освіти НАПН України, національним координатором Проєкту.

Учасники зустрічі поділилися набутим досвідом реалізації Програми вдосконалення викладання у вищій освіті, його імплементацією в К-ПНУ та окреслили перспективні напрями співпраці задля професійного зростання академічної спільноти університету.

Попереду багато цікавих ініціатив, нових можливостей і перспектив розвитку Університету Огієнка та вдосконалення якості викладання у вищій освіті: реалізація проєкту OHIIENKO-DEH, впровадження Університетської рамки та політики Teaching Excellence, Профілю випускника, Профілю викладача тощо.

Національний координатор Проєкту Світлана Калашнікова висловила цінні рекомендації щодо діджиталізації освітнього процесу в університеті, забезпечення професійного зростання його працівників і пошуку та впровадження кращих практик викладання, запропонувала консультаційну підтримку та сприяння в їх реалізації.

За матеріалами газети “Студентський мерідіан”

Проєкт Teaching Excellence: фінальна зустріч та перспективи подальшої співпраці