У межах міжінституційної угоди з Католицьким Університетом в Ружомберку (Словаччина) 9 грудня 2022 р.  було оголошено конкурс для здобувачів вищої освіти факультету іноземної філології спеціальностей 014 Середня освіта (Мова і література (англійська) та 014 Середня освіта (Мова і література (німецька).

Для участі у конкурсному відборі здобувачі вищої освіти заповнили гугл-форму та завантажили всі необхідні документи.

Пакети документів конкурсантів було зашифровано та передано конкурсній комісії, яка 21 грудня 2022 р. обрала переможця. Щирі вітання Владиславу Степанянцу, магістранту спеціальності 014 Середня освіта (Мова і література (англійська) факультету іноземної філології, з перемогою в конкурсному відборі.

 

Гданський університет (м. Гданськ, Республіка Польща) – новий ЗВО-партнер Університету Огієнка в межах програми ЄС Еразмус+. Відповідно до Міжінституційної угоди, підписаної 2 грудня 2022 р., троє здобувачів вищої освіти мають змогу навчатися впродовж літнього семестру в Гданському університеті.

Оголошення про конкурс на участь у програмі ЄС Еразмус+ було опубліковано 09 грудня 2022 р. у дайджесті академічної мобільності на Студентському меридіані, вебсторінці відділу міжнародних зв’язків та на сторінках ВМЗ у соцмережах FacebookInstagram.

Здобувачі вищої освіти, які виявили бажання взяти участь у конкурсному відборі, завантажили в гугл-форму такі документи: мотиваційний лист, довідку про успішність, сертифікат рівня володіння англійською мовою, аплікаційну заявку, академічний профіль, а також копію закордонного паспорта.

За результатами конкурсного відбору здобувачі вищої освіти трьох факультетів стануть учасниками міжнародної академічної мобільності у формі навчання.

Вітаємо з перемогою Тетяну Мойсеєву, студентку спеціальності 035 Філологія за освітньо-професійною програмою «Англійська мова і література» факультету іноземної філології!

Тримаємо міжнародний стрій до Перемоги!

Відділ міжнародних звязків

Вітаємо нових учасників програми ЄС Еразмус+!