Завдяки підписаним Міжінституційним угодам сім здобувачів вищої освіти Університету Огієнка навчатимуться в європейських університетах протягом другого семестру 2022-2023 н.р. у межах Програми ЄС Еразмус+ за напрямом КА171: міжнародна академічна мобільність.

У Католицькому університеті в Ружомберку (Республіка Словаччина) навчатиметься Вікторія Мельник, студентка спеціальності 035 Філологія. У Гданському університеті (Республіка Польща) навчатиметься Тетяна Мойсеєва, студентка спеціальності 035 Філологія.

Вікторія поділилася своїми очікуваннями від участі в Програмі ЄС Еразмус+: «Насамперед я очікую значне покращення знань англійської мови та здобуття не лише певного освітнього досвіду, але також і життєвого. Еразмус+  – це хороша можливість завести нові знайомства з людьми, з якими, можливо, у подальшому буде міцна дружба. Сподіваюся, що всі труднощі, які будуть на шляху, я подолаю з легкістю завдяки постійному самовдосконаленню своїх комунікативних, академічних і мовних навичок»

 

08 лютого 2023 р. відбулася зустріч, на якій ректор К-ПНУ Сергій Копилов привітав майбутніх еразмусівців з участю в Програмі ЄС Еразмус+ і вручив сертифікати учасників міжнародної академічної мобільності. Сергій Анатолійович наголосив на важливості участі здобувачів вищої освіти в програмах міжнародної академічної мобільності, яка сприяє якісним змінам Університету Огієнка, а також висловив подяку європейським партнерам за підтримку нашої молоді в часи російсько-української війни.

До зустрічі також долучилися Ростислав Моцик, в.о. завідувача кафедри комп’ютерних наук,  кандидат педагогічних наук, доцент; Олеся Барбанюк, завідувач кафедри германських мов і зарубіжної літератури, кандидат філологічних наук, доцент; Іван Підгурний, завідувач кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації творів мистецтва, кандидат мистецтвознавства, доцент; Тетяна Олинець, кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри теорії та методик початкової освіти; керівник відділу міжнародних зв’язків Тетяна Сторчова, кандидат педагогічних наук, доцент.

Щирі вітання всім учасникам міжнародної академічної мобільності!

Тримаємо міжнародний стрій до Перемоги!

Відділ міжнародних зв’язків

Нова хвиля міжнародної академічної мобільності на факультеті іноземної філології
Позначено на: