9 березня 2023 р. відбулася онлайнова зустріч, на якій більше 50 здобувачів вищої освіти Університету Огієнка ознайомилися з Програмою ЄС Еразмус+ та можливостями, які вона для них відкриває.

Ми щиро дякуємо Мартіну Пінкошу, координатору Програми ЄС Еразмус+ у Католицькому університеті в Ружомберку (Республіка Словаччина), який долучився до зустрічі та розповів про підготовчий етап університетів-партнерів до реалізації програм академічної мобільності, а також перспективи нашої співпраці.

Вікторія Мельник, студентка факультету іноземної філології спеціальності 035 Філологія, учасниця Програми ЄС Еразмус розповіла про свій досвід участі в Еразмус+: підготовку документів для конкурсного відбору, умови проживання, особливості розкладу і підготовки до занять у Католицькому університеті в Ружомберку. Обов’язковою умовою навчання за Програмою ЄС Еразмус+ є володіння англійською мовою на рівні В1/В2. Окрім того, Вікторія відвідує курси словацької мови для кращої комунікації з місцевими жителями.

Учасники зустрічі мали змогу поставити запитання спікерам та отримати відповіді.

Активно працюємо над відкриттям нових вікон академічної мобільності на освітніх програмах Університету Огієнка.

Тримаємо міжнародний стрій до Перемоги!

Відділ міжнародних зв’язків

Erasmus is the beginning of the rest of your life!