Оголошено новий конкурс на участь у Програмі ЄС Еразмус+

У межах підписаної міжінституційної угоди з Академією образотворчих мистецтв імені Яна Матейка оголошено конкурс на участь у Програмі ЄС Еразмус+ КА171: Міжнародна кредитна мобільність для студентів спеціальностей 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація та 014 Середня освіта (образотворче мистецтво).

 

Детальніше за покликанням. 

Стипендії на навчання та стажування в Словаччині

Оголошено прийом заявок на здобуття стипендій на навчання, дослідницьке, мистецьке та лекційне стажування у Словаччині в 2023-2024 н.р. в межах Національної стипедіальної програми Словацької Республіки (NSP).

Детальніше за покликанням.

 

Оголошено конкурс на участь у літній школі
«The European Union, the United Nations and Global Governance»

Запрошуємо взяти участь у літній школі «The European Union, the United Nations and Global Governance», яка відбудеться 12-23 червня 2023 р. в межах проєкту Еразмус+ Жан Моне в м. Гаага та м. Брюссель. Літня школа Європейського Союзу та ООН пропонує серію лекцій і семінарів, які ознайомлять студентів із внутрішньою роботою цих двох установ і взаємодією між ними. Літня школа зосереджена на студентах магістратури та аспірантури, щоб забезпечити передові обміни та активну взаємодію між студентами і викладачами. У виняткових випадках школа розгляне заявки від студентів рівня бакалавра на основі відмінних академічних результатів.

Що? The Summer School ‘The European Union, the United Nations and Global Governance’.

Коли? 12-23 червня 2023 р., офлайн, м. Гаага та м. Брюссель.

Як взяти участь? Пакет документів та аплікаційна форма.

Реченець: 22 квітня 2023 р.

Структура і програма Літньої школи.

Детальніше на сайті організаторів. 

Тримаємо міжнародний стрій до Перемоги!

Відділ міжнародних звязків

Дайджест академічної мобільності