З метою формування і розвитку простору неформальної освіти в університеті, забезпечення підвищення рівня володіння англійською мовою здобувачами, науково-педагогічними та іншими працівниками Університет Огієнка підписав угоду із платформою FutureLearn, яка пропонує навчальні курси найкращих університетів Великобританії та Russell Group. Місія FutureLearn полягає в тому, щоб змінити доступ до освіти, аби мільйони людей по всьому світу могли розвивати власні навички для досягнення особистих і професійних цілей.

Представники програми Twin for Hope обговорили з представниками освітньої платформи FutureLearn можливість безкоштовного доступу студентів українських університетів до партнерських курсів FutureLearn. Для нашого університету це стало можливим завдяки програмі «Campus» FutureLearn, відповідно до якої університетські партнери FutureLearn можуть зареєструватися, щоб зробити свої курси FutureLearn доступними для співробітників і студентів інших партнерських університетів FutureLearn. Тобто надання університетам безкоштовного доступу до курсів один одного.

Безкоштовний доступ для студентів і викладачів К-ПНУ означає, що вони можуть отримати всі переваги платної підписки, які містять використання матеріалів курсу за бажанням, доступ до тестів і цифровий сертифікат досягнень після завершення.

Пройти реєстрацію з домена kpnu.edu.ua та отримати доступ до навчальних ресурсів можна за покликанням: https://kpnu.edu.ua/futurelearn-prostir-neformalnoi-osvity-v-k-pnu/

Тримаємо міжнародний стрій задля ПЕРЕМОГИ!

Відділ міжнародних зв’язків

FutureLearn – простір неформальної освіти в К-ПНУ
Позначено на: