10 травня 2023 р. відбулася онлайнова зустріч із учасниками Еразмус+, які поділилися своїм досвідом і продемонстрували отримані результати.

Стажування в Гданському університеті (Республіка Польща) реалізувала Наталія Стахнюк, кандидат філологічних наук, завідувач кафедри слов’янської філології та загального мовознавства. Серед результатів участі у стажуванні є: набуття нового досвіду, розширення контактів у професійній сфері діяльності, покращення соціальних, мовних та культурних компетентностей, внесок у підвищення мотивації студентів і співробітників до участі в програмах мобільності.

 

Тетяна Калинюк, кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри німецької мови, і Ганна Братиця, кандидат філологічних наук, старший викладач кафедри німецької мови, викладали курс лекцій з методики навчання німецької мови, фразеології та фразеодидактики, а також функціональних аспектів граматики німецької мови для студентів бакалаврату Інституту германістики Гданського університету (Республіка Польща).

Програма ЄС Еразмус+ відкриває світ і надає можливості для самовдосконалення та особистісно-професійного розвитку. Новий досвід і креативні ідеї еразмусівців – це запорука якісних змін в Університеті Огієнка.

Тримаємо міжнародний стрій до Перемоги!

За інформацією відділу міжнародних зв’язків

Європейські цінності, обмін досвідом, нові перспективи від Еразмус+