Старший викладач кафедри англійської мови Оксана Литвинюк пройшла онлайн курси від програми OPEN, Мета цього курсу полягає в тому, щоб надати педагогам простір для роздумів і критичного мислення про реалії та вплив надзвичайних ситуацій на середовище навчання англійської мови, а також отримати знання та навички, пов’язані з практикою викладання та кроками з адвокації, які можуть допомогти студентам навчатися в безпечнjve середовищi. Учасники брали участь у дискусіях, щоб описати соціальні та емоційні навчальні потреби учнів та здобувачів у надзвичайних ситуаціях, визначити підходи до викладання англійської мови у формальній та неформальній освіті в надзвичайних ситуаціях та створити навчальне середовище, чутливе до учнів/здобувачів, які зазнали травми. Курс базувався на принципах соціально-емоційного навчання (SEL), навчання з урахуванням травми та освіти в надзвичайних ситуаціях, а також на надійній методології TESOL, щоб надати інструкції та підтримку вчителям/викладачам, які мають справу з цими проблемами.

 

Оксана Литвинюк також пройшла 5-ти годинний онлайн семінар з підвищення стресостійкості в умовах пов’язаними навчанням. Семінар був дійсно корисним та цікавим.
29.09.2023 викладачка взяла   участь у церемонії вручення сертифікатів після закінчення курсу Teaching English in emergencies, на якій були віртуально присутні викладачі та вчителі з різних куточків світу.
Участь науково-педагогічних працівників у програмі OPEN