Щорічний моніторинг освітньо-професійних програм університету – це нагода для спілкування з освітянами міста та регіону, можливість почути оцінку рівня професійної підготовки наших випускників, отримати рекомендації щодо оновлення / удосконалення ОПП та робочих програм.

24 жовтня 2023 року відбулася зустріч гарантів освітньо-професійних програм, що реалізуються кафедрою німецької мови, із педагогічними працівниками Дунаєвецької та Чемеровецької ОТГ. Предметом обговорення стало питання відповідності змісту ОПП вимогам сучасного закладу загальної середньої освіти. Присутні директори ліцеїв та їх заступники, вчителі іноземних мов, а також провідні фахівці Центру професійного розвитку педагогічних працівників відзначили високий рівень фахової підготовки випускників спеціальності, їх гнучкість та володіння компетентностями, які потребує сучасна школа. Особливо було відзначено активну реалізацію кафедрою німецької мови міжнародної співпраці, що неабияк сприяє підвищенню мовного рівня здобувачів вищої освіти. Позитивні відгуки висловлено відносно діалогу академічної спільноти університету та кафедри зокрема із педагогами у межах організації різних науково-методичних заходів. Почути сучасного педагога-професіонала, ознайомитися з його досвідом, дізнатися секрети підготовки та проведення уроку наш студент має нагоду, беручи участь у методичних майстерках, які другий рік поспіль ініціює кафедра та схвально підтримується колегами-освітянами.

Отож, разом дійшли висновку, що ми рухаємося у правильному напрямку, а освітньо-професійні програми сучасні та відповідають запитам ринку праці.

Зустріч з освітянами у межах моніторингу освітньо-професійних програм спеціальності 014 Середня освіта (Мова та зарубіжна література (німецька)
Позначено на: