З радістю повідомляємо, що вийшов друком підручник, до роботи над яким були залучені науково-педагогічні працівники кафедри слов’янської філології та загального мовознавства. Стахнюк Н.О. – співавтор, Ринда В.В. – укладач словників до окремих розділів, Абрамович С.Д. – рецензент.  Співавтором підручника є також Барбара Янушкєвіч, яка працювала у нашому університеті за програмою NAWA “Lektorzy” упродовж трьох років.

Підручник видано та профінансовано у рамках проєкту NAWA “Promocja języka polskiego”. Реалізація проекту проходила під керівництвом Відділу польської мови і культури “Polonus” Жешівського університету (керівник д-р Малгожата Кулаковска). Сердечно дякуємо нашим польським колегам за співпрацю та участь у проєкті. Сподіваємося, що підручник, написаний з думкою про потреби саме україномовних студентів, знайде своє місце серед чисельних матеріалів, що видаються у Польщі та в Україні.
Викладачі кафедри слов’янської філології та загального мовознавства взяли участь у створенні підручника польської мови для україномовних студентів