11.12.2023 відбулася звітна конференція за результатами проходження НАВЧАЛЬНОЇ ОЗНАЙОМЛЮВАЛЬНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ здобувачів спеціальності  014 Середня освіта (Мова і література (англійська) денної форми навчання групи Ang1-B21.
Конференція була насиченою та пройшла надзвичайно продуктивно.  Здобувачі вищої освіти поділилися своїми враженнями та досвідом, отриманим у період практики.
Студенти мали змогу побачити та проаналізувати навчальний процес у ролі майбутніх учителів. Це дало їм можливість застосовувати знання, здобуті під час вивчення навчальних дисциплін в університеті.
Здобувачі вищої освіти розповідали як проходили заняття, що їм сподобалось, а чого б хотілося додати. Після проходження курсу методики викладання англійської мови, вони чітко визначали та аналізували етапи уроку та особливості їх планування, режими взаємодії вчителя та учнів, варіативність ролей вчителя та типи учнів на уроках. Ця практика допомогла студентам поглибити свої знання та вміння, здобуті на заняттях в університеті.
Студенти отримали незабутній досвід та розвинули творчій підхід до педагогічної діяльності. За підсумками практики студенти заповнили анкету.
Звітна конференція за результатами проходження НАВЧАЛЬНОЇ ОЗНАЙОМЛЮВАЛЬНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ
Позначено на: