26 грудня 2023 року було проведено підсумкову конференцію за результатами виробничої педагогічної практики із англійської мови і зарубіжної літератури здобувачів першого (бакалаврського) ступеня освіти, які навчаються за освітньою програмою Середня освіта (Англійська мова і зарубіжна література). Здобувачі виступили зі звітами про практику. Разом із методистами Никитюк С.І. та Лебідь І.Ю. обговорили досягнуті результати і проблемні ситуації, з якими зіштовхнулися, обмінялися враженнями про спілкування із школярами, досвідом використання традиційних і новітніх методик і технологій навчання англійської мови і зарубіжної літератури у закладах загальної середньої освіти. Здобувачі відзначили постійну підтримку з боку вчителів та методистів.
Особливо цікавим окрім уроків для практикантів було організація та проведення виховних заходів. Кожна доповідь супроводжувалася жвавим обговоренням актуальних питань у сфері методики навчання англійської мови і зарубіжної літератури.
Усі здобувачі серйозно поставилися до підготовки, проведення уроків, виховних заходів та виконання інших індивідуально-пошукових завдань. Вони продуктивно попрацювали та отримали високі підсумкові бали.

Підсумкова конференція за результатами виробничої педагогічної практики із англійської мови і зарубіжної літератури здобувачів першого (бакалаврського) ступеня освіти
Позначено на: