Кожній людині в житті хочеться не лише заробляти гроші, але й реалізувати свій потенціал та отримувати справжнє задоволення від своєї діяльності. Ключем до цього стає вибір професії.

02 квітня декан факультету іноземної філології Алла Хоптяр зустрілася з одинадцятикласниками трьох комунальних закладів загальної середньої освіти Хмельницької міської ради: «Ліцей №1 імені Володимира Красицького», «Ліцей №6 імені Назара Макаренка» та «Ліцей № 16 імені Володимира Козубняка».

Алла Олександрівна розповіла учням про особливості навчання на факультеті іноземної філології та можливостей здобувачів вищої освіти брати участь у міжнародних програмах стажування й академічної мобільності.

Висловлюємо щиру подяку за плідну співпрацю директорам Комунальних закладів загальної середньої освіти Хмельницької міської ради, де проводилися зустрічі – Святославу Ратушняку, Сергію Ткачу та Оксані Віхтюк. Сподіваємось на подальшу співпрацю!

За інформацією відділу профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки та
сприяння працевлаштуванню випускників університету

Про особливості здобуття освіти на факультеті іноземної філології та вступну кампанію поспілкувалися з випускниками комунальних закладів освіти м. Хмельницький