У межах Програми ЄС Еразмус+ за напрямом КА171: міжнародна кредитна мобільність в Католицькому університеті в Ружомберку (м. Ружомберок, Словаччина) навчалися  Олександра Стара, студентка навчально-наукового інституту української філології та журналістики (2019 р.), Владислава Лісова, студентка факультету іноземної філології (2020 р.), а також зараз навчається Вікторія Мельник, студентка факультету іноземної філології.

26 жовтня 2022 р. було підписано міжінституційну угоду на 2022-2025 рр. для здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників факультету іноземної філології (спеціальності 014 Середня освіта (Мова і література (англійська), 014 Середня освіта (Мова і література (німецька), 035 Філологія) та навчально-наукового інституту української філології та журналістики (спеціальності 061 Журналістика).

Запрошуємо студентів Університету Огієнка на онлайнову зустріч, де поговоримо про міжнародну академічну мобільність. Учасниця Еразмус+ Вікторія Мельник розповість про свій досвід навчання в Католицькому університеті в Ружомберку в межах Еразмус+.

Запрошений спікер: Мартін Пінкош, координатор Програми ЄС Еразмус+ в Католицькому університеті в Ружомберку.

Коли? 9 березня 2023 р. о 15:00.

Де? На платформі GOOGLE MEET .

Для реєстрації на онлайнову зустріч потрібно заповнити гугл-форму.

Покликання на зустріч буде розіслано всім зареєстрованим учасникам на корпоративну пошту до 14:00 9 березня 2023 р.

Тримаємо міжнародний стрій до Перемоги!

Відділ міжнародних звязків

Навчання за Програмою ЄС Еразмус+ в Католицькому університеті у Ружомберку (Словаччина)