Нові враження здобувачів вищої освіти, які були учасниками літньої школи польської мови і культури.

Студентки спеціальності 014 Середня освіта (Мова і література (польська, англійська) перебували в м. Цєшин (Польща) на курсі, організованому Національним Агентством Академічних Обмінів та реалізованому вже 33 рік поспіль Сілезьким університетом (м. Катовіце, Польща).

 

Відгуки дівчат:

Яна Літинська: «Літня школа польської мови та культури це неймовірний досвід. Безліч нових і яскравих емоцій, які досі переповнюють мене. Нові знайомства, цікаві уроки, екскурсії у незвідані міста, чудові та корисні заходи (такі як тиждень екології чи вивчення польської жестової мови). Я неймовірно вдячна, що мала можливість отримати такий цінний досвід».

Діана Ємець: «Побувавши у Цєшині в літній школі NAWA, я зрозуміла, що кожен народ має свою унікальну культуру та традиції. Це дуже цікаво та пізнавально. Я закликаю кожного з вас обов’язково відвідати це місце, адже це допоможе розширити ваш світогляд та знайти нових друзів».

Дарина Рибачок«Я неймовірно рада, що отримала можливість навчатись у польській літній школі. Це досвід, який не зрівняється ні з чим. Найбільше мені сподобалось те, що кожного дня в нас були цікаві заняття, як обов’язкові (2 з польскої мови), так і додаткові на різну тематику. Було цікаво слухати і дізнаватись щось нове. Перебування там суцільна практика не лише з польскої, а й англійської мови, оскільки студенти з нашої школи були з усього світу, із понад 40 країн. Мені було цікаво дізнаватись про їхню культуру, звичаї, традиції інших країн. Кожна неділя це день відпочинку, але активного. Відвідували міста, музеї, ходили в гори. Прослухавши лекції, потренувавши свою лексику, можу впевнено сказати, що мій рівень мови значно покращився. Мені надзвичайно сподобалось. Якщо буде можливість, хотіла б поїхати туди знову».

Із новим досвідом, новими знаннями, новими силами -у новий навчальний рік!

Кафедра слов’янської філології
та загального мовознавства

Нові враження учасників літньої школи від NAWA
Позначено на: