У межах інформаційного консалтингу для професійних спільнот педагогічних працівників Кам’янець-Подільської територіальної громади «2023/2024 навчальний рік: стратегії якісної освіти», організованого Кам’янець-Подільським національним університетом імені Івана Огієнка та Центром професійного розвитку педагогічних працівників Кам’янець-Подільської міської ради поведено низку сертифікованих науково-методичних семінарів.

Учителі іноземних мов та зарубіжної літератури працювали на трьох локаціях. Кандидат педагогічних наук, доцент Тетяна Сторчова розкрила тему:  «Ламаємо стереотипи у навчанні англійської: from theory to practice».

Акцентувала увагу педагогів  на використанні креолізованих текстів на уроці німецької мови кандидат філологічних наук, доцент Ольга Добринчук.

Про німецьке Просвітництво та його вплив на розвиток Європи на прикладі поеми Й.В. Гете «Фауст» поспілкувалися на зустрічі із спікером – кандидатом філологічних наук, доцентом Іриною Голубішко. 

Підсумки семінарів підвела модератор спільнот Світлана Лівіцька.

Бажаємо всім учасникам продуктивного навчального року!

«2023/2024 навчальний рік: стратегії якісної освіти»: тиждень інформаційного консалтингу для професійних спільнот педагогічних працівників