Першокурсники К-ПНУ продовжують ділитися враженнями про перші тижні навчання. Студенти факультету іноземної філології поділилися своїми міркуваннями, правилами студентського життя, які вже встигли засвоїти, розповіли, з якими труднощами вони зіштовхнулися.

Софія Шидій (група Ang1B23):

«К-ПНУ зустрів мене привітно. Викладачі, із якими я вже познайомилася, є дуже лояльними, а їх лекції цікавими, тому перший тиждень навчання пройшов добре. Я вже засвоїла те, що всі завдання краще виконувати одразу, тоді навчання не буде здаватися важким і навантаженим».

Назар Баглай  (група Pol1B23):

«Загальні враження від університету лише позитивні! Привітні та добрі викладачі допомогли адаптуватись у новому середовищі. Завдяки детальним інструкціям та допомозі на кожному етапі роботи, ніяких труднощів не було. Мої очікування, що  університет справді допоможе стати професіоналом в улюбленій справі вже після перших днів навчання почали справджуватись. Дотримання усіх рекомендацій викладачів значно полегшує роботу, а конспекти є корисними».

Артем Іщук:

«КПНУ – це дійсно особливе місце для навчання. Викладачі готові допомогти, атмосфера на факультеті є надзвичайною. Ще одним важливим складником цього університету є різноманіття студентів, що робить навчання цікавішим».

Тетяна Пастернак:

«Навчання в університеті – новий етап життя, якого я так давно чекала. Дуже рада, що вибрала саме К-ПНУ. Висока якість навчання, хороші друзі, викладачі, які люблять свою справу, та неймовірна атмосфера – це те, із чим я зіткнулася в перший же день мого перебування в закладі».

Ангеліна Романюк (група Ang1B23):

«К-ПНУ зустрів мене привітно. Враження від першого тижня навчання тільки позитивні, упевнена, що так буде надалі. Труднощами для усіх було те, що потрібно звикнути до нового оточення, викладачів, тривалості пар. Головне правило: відноситися до усіх із повагою й комунікувати з іншими людьми. Від навчання в університеті я очікую, що отримаю достатню кількість знань та стану висококваліфікованим фахівцем, завдяки чому зможу здійснити свою мрію – бути вчителем іноземних мов».

 

Пресцентр

За інформацією газети “Студентський меридіан”

Перші тижні навчання: враження першокурсників факультету іноземної філології
Позначено на: