Відділ міжнародних зав’язків запрошує до співпраці у відкритих можливостях для науково-педагогічних працівників університету. На шляху в професійному розвитку та інтеграції України до Європейських норм формування освітнього простору закликаємо долучитися до відкритих можливостей співпраці.

  • Асоціація європейських прикордонних регіонів разом з Університетом Вікторії (Канада) пропонують взяти участь у щорічній конференції, котра відбудеться 8 листопада 2023 року в Кошице, Словаччина. Учасникам також надають гранти на подорож, проживання та харчування. Обговорення відбуватиметься за двома напрямами.

 

Транскордонні ринки праці в прикордонних регіонах Східної та Західної Європи та Роль м’якої або парадипломатії в транскордонній співпраці та євроінтеграції зовнішніх прикордонних зон. Звертаємо увагу, що це лише запропоновані можливі напрями до обговорення на конференції. Дедлайн подачі завяки – 25 вересня 2023 року до 12:00 за CEST (13:00 за Києвом).

  • Стипендії для іноземних студентів, аспірантів, викладачів університетів, дослідників і митців від Національної стипендіальної програми Словацької Республіки підтримує мобільність іноземних студентів, аспірантів, викладачів університетів, дослідників і митців для стипендіального перебування у вищих навчальних закладах і дослідницьких організаціях Словаччини. Дедлайн подачі заявок 31 жовтня 2023 року.
  • Інститут гуманітарних досліджень Відня (The Institute for Human Sciences) надає гранти для українських науковців, архівознавців, перекладачів та інтелектуальної спільноти, що займаються проблематикою документації війни в Україні. Це можуть бути будь-які проєкти, які встановлюють і зберігають фактичні записи, чи то через репортажі проводять збір опублікованих вихідних матеріалів, збір усних свідчень, чи іншими засобами — або надають значення подіям через художню інтерпретацію та інтелектуальне відображення. Дедлайн подачі заявки – 29 вересня 2023 року.
  • Інститут гуманітарних досліджень Відня надає Стипендію цифрового гуманізму для PhD та здобувачів рівня PhD. Ви отримаєте щомісячну стипендію на проведення досліджень у Відні, що поєднує діджиталізацію та гуманітарні або соціальні науки. Дедлайн подачі проєкту – 30 вересня 2023 року.

Багато відкритих проєктних можливостей можна знайти за покликанням на сторінці PROJECT HUB.

Тримаємо міжнародний стрій задля Перемоги!

Відділ міжнародних зв’язків

Пропозиції нових проєктних можливостей