20 вересня ректор К-ПНУ Сергій Копилов зустрівся зі здобувачами вищої освіти першого курсу в межах проєкту «Кава з ректором».

Цього разу формат заходу дещо відрізнявся від традиційного, студенти кавували в кав’ярні Street, що навпроти головного корпусу К-ПНУ. Атмосфера сприяла невимушеному спілкуванню.

Здобувачі освіти мали можливість поставити запитання ректорові як за допомогою анонімної Google-форми, на офіційній сторонці в соціальній мережі Instagram, так і безпосередньо під час зустрічі із Сергієм Анатолійовичем.

 

За традицією розпочали з обговорення тих питань, які надсилали попередньо. Студенти поцікавилися як буде проходити сесія в цьому семестрі, які є можливості академічної мобільності в університеті та чи передбачено онлайновий режим навчання, із якими закордонними університетами співпрацює К-ПНУ тощо.

Актуальними для здобувачів були питання щодо особливостей організації освітнього процесу в умовах відключення світла та дистанційного навчання, а також навчання за допомогою платформи Moodle.

Цікавились студенти і питаннями позанавчальної діяльності. Зокрема, здобувачі запитували, що найважче у діяльності ректора, які його обов’язки, який у нього розпорядок дня.

Сергій Анатолійович поділився стратегічними планами університету, зазначив, що Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка розвивається, адаптується до вимог сучасного освітнього простору; розповів про випускників вишу, які мають досягнення на освітянській ниві. Також наголосив на тому, що студенти мають можливість пропонувати свої ідеї щодо змін в освітньому процесі, займатися науковою діяльністю тощо.

Такий формат зустрічей є надзвичайно актуальним і важливим для покращення комунікації, взаєморозуміння, а також вирішення питань щодо організації освітнього процесу, студентського життя і благоустрою вишу.

Зустріч також транслювалася в соціальній мережі Instagram (у прямому ефірі на офіційній сторінці університету)

Пресцентр

Зустріч ректора К-ПНУ з першокурсниками у межах проєкту «Кава з ректором»