Задля ефективної комунікації з європейськими університетами-партнерами та залучення до міжнародної академічної мобільності здобувачів вищої освіти всіх спеціальностей відділ міжнародних зв’язків оголошує попередній конкурс на участь у Програмі ЄС Еразмус+.

Головна мета конкурсу – визначити потенційних учасників Програмі ЄС Еразмус+.

Хто може брати участь у конкурсі?

Студенти бакалаврату 1-3 років навчання та студенти магістратури 1 року навчання.

Які вимоги до учасників конкурсу?

  1. Володіти іноземною мовою на рівні B1-В2 (англійською, польською, німецькою). Приймаються міжнародні сертифікати (Cambridge Assessment English, TOEFL, IELTS, Pearson Test of English General, British Council, TestDaf, Goethe-Zertifikate тощо), або ж можна пройти тестування у відділі міжнародних зв’язків.

Зареєструватися на тестування рівня володіння англійською мовою можна, заповнивши гугл-форму за покликанням: https://docs.google.com/forms/u/1/d/e/1FAIpQLSc1KHS7UXPhNDGBu1imP1ZXqneQaQX0ArbTWXfnSyz_ySSCtw/viewform

  1. Довідка про середній бал академічної успішності за всі попередні роки навчання. Студентам магістратури – скан диплому бакалавра. Першокурсникам довідку подавати не потрібно.
  2. Мотиваційний лист англійською мовою.

Учасникам конкурсу необхідно надіслати на електронну пошту відділу міжнародних зв’язків inter_office@kpnu.edu.ua пакет документів у форматі PDF (сертифікат рівня володіння іноземною мовою, довідку про середній бал академічної успішності та мотиваційний лист) до 22 жовтня 2023 р.

Дізнатися більше про Програму ЄС Еразмус+ можна тут.

Тримаємо міжнародний стрій задля Перемоги!

Відділ міжнародних зв’язків

Долучайся до спільноти еразмусівців К-ПНУ: бери участь у конкурсі та перемагай!