Зберегти життя до приїзду медиків – обов’язкове знання для усіх.

05 жовтня 2023 року на факультеті іноземної філології відбулася інформаційно-просвітницька зустріч здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників із представниками Кам’янець-Подільської міської організації Товариства Червоного Хреста України.

Зустріч організували декан факультету  іноземної філології Алла Хоптяр, доцент кафедри психолого-медико-педагогічних основ корекційної роботи Олена Вержиховська, старший викладач кафедри фізики Оксаною Чорна в межах вивчення здобувачами вищої освіти першого курсу бакалаврського рівня освітнього компонента «Основи медичних знань і безпека життєдіяльності».

Інструктори з першої допомоги Сергій Юрков і Дарія Байцурак розповіли про основні напрями діяльності Товариства в умовах воєнного стану в Україні та провели високопрофесійні майстеркласи з надання першої допомоги, тренінги з надання серцево-легеневої реанімації тощо.

Усі присутні залишились задоволені форматом такої необхідної зустрічі та мали змогу детально ознайомитися з алгоритмом дій щодо надання першої допомоги, а також провести серцево-легеневу реанімацію на тренувальних манекенах, обладнаних спеціальним електронним приладдям.

Тренінг із надання першої допомоги для здобувачів вищої освіти факультету іноземної філології
Позначено на: