Побудова успішної кар’єри та професійний розвиток випускника є важливим складником реалізації освітньо-професійних програм.

04 жовтня в межах заходів «Кар’єрного інтенсивну для здобувачів вищої освіти факультету іноземної філології» у співпраці з Кам’янець-Подільською філією Хмельницького обласного центру зайнятості провели тренінг «Техніка пошуку роботи» (заступник начальника відділу кар’єрного консультування Віктор Віннічук  та психолог Наталія Ільєва) для здобувачів спеціальностей 014 Середня освіта (Мова і зарубіжна література (німецька),  014 Середня освіта (Мова і зарубіжна література (англійська).

Тренерка ознайомила присутніх із потребами ринку праці регіону, проблемами, які заважають молоді працевлаштуватись після завершення навчання в університеті, шляхами їх вирішення, презентувала основні кроки пошуку роботи. Учасники тренінгу розглянули можливі джерела пошуку вакансій, навчилися правильно складати резюме, потренувалися у співбесіді з роботодавцем.

Заняття пройшло цікаво та корисно. Здобувачі вищої освіти поділилися власними професійними планами на майбутнє, визначили свої сильні та слабкі сторони тощо. На всі запитання щодо майбутнього працевлаштування вони отримали вичерпні відповіді та поради фахівців.

Дякуємо за конструктивні настанови та практичні поради!

 

Кафедра німецької мови

Кар’єрний інтенсив для здобувачів вищої освіти факультету іноземної філології: тренінг у Кам’янець-Подільській філії Хмельницького обласного центру зайнятості
Позначено на: