Профорієнтаційна робота кафедри англійської мови – фокус постійної уваги. Це той аспект роботи, який не має часових меж. Щойно вчорашні випускники стали нашими першокурсниками, як ми уже знову у шкільних класах розповідаємо про освітні програми, навчальний процес та переваги навчання на факультеті іноземної філології К-ПНУ імені Івана Огієнка.

 

Завідувач кафедри англійської мови А.А.Марчишина 5 жовтня з профорієнтаційним візитом відвідала Кам’янець-Подільський ліцей № 6, Кам’янець-Подільський ліцей № 10 і Кам’янець-Подільський ліцей № 16; старший викладач кафедри О.М.Литвинюк 10 жовтня провела профорієнтаційну роботу в Кам’янець-Подільському ліцеї № 9 ім. А.М.Трояна.

Під час зустрічей з одинадцятикласниками, класними керівниками й керівництвом навчальних закладів обговорювались умови вступу на факультетські освітні програми, особливості навчання на факультеті іноземної філології, можливості участі в програмах академічного обміну тощо. Найбільш переконливим аргументом на користь вибору нашого факультету для навчання було те, що у кожному із відвіданих закладів загальної середньої освіти вчителями англійської мови працюють наші випускники.

Профорієнтація у ліцеях міста
Позначено на: