30 жовтня в онлайн форматі вібулась настановна конференція з “Виробничої педагогічної практики в закладі загальної середньої освіти” для здобувачів 2 курсу спеціальності  014 Середня освіта (Мова і література (англійська), які навчаються за ОП “Середня освіта (Англійська мова і зарубіжна література)” другого (магістерського) рівня вищої освіти денної форми навчання. Керівники Сторчова Т.В., Галайбіда О.В., Голубішко І.Ю., Лебідь І.Ю., Панчук Н.П., Савицька О.В. проконсультували практикантів щодо виконання програми практики, відповіли на їх запитання.

 

26 жовтня 2023 року відбулась настановна конференція з “Виробничої педагогічної переддипломної практики” для здобувачів вищої освіти другого курсу другого (магістерського) рівня спеціальності 014 Середня освіта (Мова і зарубіжна література (німецька), які навчаються за освітньо-професійною програмою «Середня освіта (Німецька мова і зарубіжна література)».

Присутні керівники практики від кафедри німецької мови (доценти Тетяна КАЛИНЮК і Тетяна БОДНАРЧУК) і кафедри педагогіки та менеджменту освіти (доцент Інна ЛЕБІДЬ) ознайомили здобувачів освіти із метою та завданнями практики. Акцентували увагу на дослідницькій складовій програми, оскільки завдання практики зорієнтовані на формування здатності застосовувати сучасні технології в процесі навчання німецької мови у закладах загальної середньої освіти, що є предметом дослідження у кваліфікаційних роботах магістрантів.

Доцент Тетяна Боднарчук провела інструктаж з техніки безпеки, закликавши практикантів неухильно дотримуватися правил в умовах воєнного стану. 

Бажаємо практикантам вдалого проходження цього важливого етапу освітнього процесу!

Відбулись настановні конференції з Виробничих педагогічних практик для магістрантів