1 листопада 2023 року в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка відбулась ХV конференція молодих вчених. В межах секції Іноземної філології була організована робота двох підсекцій: “Літературознавства” (Керівник: Олександр КЕБА, доктор філологічних наук, професор кафедри германських мов і зарубіжної літератури) та “Іноземних мов та методики їх викладання” (Керівник: Ірина КАЗИМІР, кандидат філологічних наук, старший викладач кафедри англійської мови).

Основною метою конференції було ознайомлення з досягненнями молодих науковців, студентів та аспірантів України у науково-дослідній діяльності в різних галузях філології та методики викладання іноземних мов, підтримка і підвищення їх професійної кваліфікації та наукового рівня, а також апробація нових наукових результатів, набуття досвіду публічного викладу та захисту основних положень наукових досліджень, налагодження співпраці молодих науковців, обмін інформацією, досвідом та ідеями.

В роботі секції Іноземної філології взяли участь 18 учасників. Вперше до участі в конференції було запрошено магістрантів та молодих вчених з інших вишів України. Тож до роботи долучились молоді науковці з Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського, Української академії друкарства (м. Львів), Вінницького національного технічного університету, Поліського національного університету (м. Житомир). Засідання підсекцій відбулись у дистанційному форматі.

ХV конференція молодих вчених
Позначено на: