Завжди було і буде важко писати про пережите під час війни…особливо, коли ми все ще, на жаль, живемо у цьому жаху. Але ще важче пояснити це дітям – що саме відбувається, чому, як себе поводити… Тому тема «Krieg», яка була запропонована науковим журналом «Literatur im Unterricht», відразу знайшла відгук у свідомості та серцях тих, хто вірить у її завершення.

Дослідження Антьє АРНОЛЬД (Кельнський університет, Німеччина) та Ганни БРАТИЦІ (Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, Україна) щодо мультимедіальної експресивності в ілюстрованій книзі «Війна, яка змінила Рондо» авторів Романи Романишин та Андрія Лессів (“Als der Krieg nach Rondo kam”) опубліковано у закордонному науковому фаховому журналі «Literatur im Unterricht». Наукове видання вже понад 20 років є своєрідним форумом для публікацій, які присвячені аналізу творів сучасної німецької літератури, зокрема дитячої та юнацької. Окрім того, автори статей пропонують різні методики викладання літератури в усіх типах шкіл.

Вітаємо авторський колектив із вагомим науковим здобутком!

Вітаємо кандидата філологічних наук Ганну Братицю із публікацією у закордонному науковому журналі «Literatur im Unterricht»
Позначено на: