10 листопада 2023 року у межах співпраці Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка та Центру професійного розвитку педагогічних працівників Дунаєвецької міської ради науково-педагогічні працівники факультету іноземної філології поділилися досвідом та освітніми практиками, інноваційними ідеями з учителями зарубіжної літератури та німецької мови.

Доцент кафедри німецької мови Ольга Добринчук провела практичний семінар на тему «Kreolisierte Texte im Deutschunterricht». Ольга Олександрівна поділилась одним із нестандартних способів мотивації дітей до вивчення німецької мови, запропонувала декілька практичних завдань до одного із видів креолізованих текстів, а саме карикатури, які вдало доповнять будь-який урок німецької мови. Учасники мали можливість попрактикуватися у створенні власних креативних завдань, а також інтернет-мемів.

Науково-практичний семінар «Німецьке просвітництво та його вплив на розвиток літературного процесу Європи. Й.В. Гете «Фауст»» провела кандидат філологічних наук, доцент, доцент кафедри германських мов і зарубіжної літератури Ірина Голубішко. Вона акцентувала увагу на значному впливі ідей німецьких просвітників на літературні процеси Європи.

 

Сподіваємось на подальшу співпрацю!
Науково-практичні семінари для учителів зарубіжної літератури та німецької мови