ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ

Програма обміну для студентів бакалаврату вищих навчальних закладів (Global Undergraduate Exchange Program) 2024-2025

Програма обміну для студентів вищих навчальних закладів (Global UGRAD) – це програма культурного обміну, яка здійснюється Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США та підтримується народом Сполучених Штатів Америки. Ця міжнародна освітня та культурна програма обміну підтримує талановитих іноземних студентів, надає можливість майбутнім лідерам навчатися у США з метою поглиблення знань та вивчення культури і традицій Сполучених Штатів Америки. Програма для студентів бакалаврату вищих навчальних закладів (Global UGRAD) спільно здійснюється Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США, Посольством США в Україні та організацією World Learning.

Детальна інформація про програму: https://ua.usembassy.gov/uk/education-culture-uk/global-ugrad-uk/

Дедлайн: 15 грудня 2023 р.

 

Конкурс на навчання в Гуманітарно-природничому університеті імені Яна Длугоша в Ченстохові (Республіка Польща)

У межах підписаної угоди про співробітництво між К-ПНУ та Гуманітарно-природничим університетом імені Яна Длугоша в Ченстохові (Республіка Польща) оголошено конкурс на участь у міжнародній академічній мобільності у формі навчання. Здобувачі першого та другого рівня здобуття вищої освіти Університету Огієнка мають можливість навчатися впродовж одного семестру (з 01/03/2024 до 31/05/2024).

Детальна інформація: https://inter.kpnu.edu.ua/uk/2023/11/16/oholosheno-konkurs-na-navchannia-v-humanitarno-pryrodnychomu-universyteti-imeni-iana-dluhosha-v-chenstokhovi-respublika-polshcha-2/

Дедлайн: 30 листопада 2023 р.

Тримаємо міжнародний стрій задля Перемоги!

Відділ міжнародних зв’язків

Дайджест академічної мобільності