21 листопада 2023 р. студенти-бакалаври та магістранти спеціальності 014 Середня освіта (Мова та зарубіжна література (німецька) відвідали ліцей «Славутинка», де взяли участь у тренінгу «Використання інтерактивної дошки в освітньому процесі: практичні поради», що проводився в межах вивчення освітніх компонентів «Методика навчання німецької мови» та «Інформаційні технології в освітньому процесі».

Вчитель німецької мови Ольга Осадчук та вчитель інформатики Аліна Бугаєвська продемонстрували присутнім інтерфейс інтерактивної дошки, її функціональні можливості. Ольга Осадчук продемонструвала на прикладі інтерактивного підручника «Klasse» видавництва Hueber як можна використати функціонал дошки на уроці німецької мови. Здобувачі вищої освіти спробували створити завдання та вправи зі застосуванням онлайнових ресурсів Wordwall, LearningApps, Kahoot.

Із керівництвом ліцею досягли домовленостей щодо проведення лабораторних занять на базі навчального закладу та проведення таких заходів. Сподіваємося на подальшу співпрацю!

Кафедра німецької мови

«Використання інтерактивної дошки в освітньому процесі: практичні поради»: тренінг для здобувачів вищої освіти К-ПНУ
Позначено на: