20 грудня на платформі Google Meet відбулася чергова зустріч ректора університету Сергія Копилова зі здобувачами вищої освіти в межах проєкту «Кава з ректором».

На початку зустрічі Сергій Анатолійович зазначив, що адміністрація університету активно співпрацює зі студентами й такий формат зустрічей є надзвичайно актуальним і важливим для покращення комунікації, взаєморозуміння, а також вирішення питань щодо організації освітнього процесу, студентського життя і благоустрою К-ПНУ.Здобувачі освіти мали можливість поставити запитання ректорові як за допомогою анонімної Google-форми, так і безпосередньо під час зустрічі із Сергієм Анатолійовичем.

Традиційно розпочали з обговорення тих питань, які надсилали попередньо. Актуальними для здобувачів були питання щодо особливостей організації освітнього процесу, формату навчання у наступному семестрі, стипендійного забезпечення. На часі – питання щодо виплати студентам пільгових категорій соціальної стипендії. Також поспілкувалися про можливість навчатися на двох спеціальностях, індивідуальну форму навчання, відкриття нових спеціальностей, підтримку студентів у професійному розвитку тощо.

Цікавились студенти й питаннями позанавчальної діяльності. Зокрема, здобувачі запитували що ректор вважає своїм головним досягненням під час перебування на посаді, чим займається у вільний від роботи час.

Сергій Анатолійович поділився, що Кам’янець-Подільський університет імені Івана Огієнка розвивається, адаптується до вимог сучасного освітнього простору і в цьому заслуга кожного працівника й здобувача закладу освіти.

Наприкінці заходу ректор висловив сподівання на нові цікаві й продуктивні зустрічі.

За інформацією пресцентру

Організація освітнього процесу, форми навчання, студентський побут: про це та багато іншого говорили на зустрічі з ректором К-ПНУ
Позначено на: