15 січня 2024 року відбулась настановна конференція з виробничої філологічної практики для студенів 4 курсу групи Fil1-B20 спеціальності 035 Філологія. Спеціалізація 035.041 – Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська за освітньо-професійною програмою Англійська мова і література.

Виробнича філологічна практика є заключною в системі підготовки спеціаліста-філолога до фахової практичної діяльності та складається з 2-х частин, перекладацької та аналітико-лінгвістичної, що сприяє розвитку як теоретичних, так і практичних навичок та умінь студентів. Виробнича філологічна практика для студентів 4 курсу триває 4 тижні (з 15.01.24 по 09.02.24). Керівники практики Кришталюк Г.А., Литвинюк О.М., Мельник І.В та Свідер І.А. надали інформацію про зміст і тривалість практики, мету та завдання практики, узгодили із студентами графіки проведення консультацій та обговорили завдання практики.

Настановна конференція з виробничої філологічної практики для студенів 4 курсу групи Fil1-B20 спеціальності 035 Філологія
Позначено на: